Dubarry-csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tojásos nokedli fejes salátával
Vadas marha
Krémes spenótfőzelék
Kínai szezámmagos csirke
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tárkonyos csirkeraguleves
Farsangi szalagos fánk
Mákos guba
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kuglóf
Zsemlegombóc
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Körömpörkölt csülökkel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Új stúdióból és vadonatúj saját gyártású műsorokkal jelentkezik a TV Paprika 2019 szeptemberétől. Az új stúdióban készült már Bede Róberttel és Kapusi Gertivel az Egy sima, egy fordított második évada.

2019 nyarán kezdett forgatni első saját, új stúdiójában a TV Paprika. A 250 nm-es, jól variálható stúdiótérben jelenleg háromféle modern konyharész alakítható ki, függően az itt forgatott sorozatok igényeitől. A díszletet Rajcsányi Balázs díszlet- és látványtervező alkotta, akinek az volt a feladata, hogy egy gyorsan átvariálható, a különböző tematikákhoz könnyen illeszkedő stúdióbelsőt álmodjon meg, amelynek a segítségével pillanatok alatt más és más konyhai hangulat teremthető a forgatásokra.

Az öt kamerával rögzített főzőműsorok négy országra, négy nyelven készülnek, a magyar mellett a cseh, a szlovák és a román TV Paprika nézőkhöz. Magyarországon alapvető szempont a praktikum, az egyszerűen beszerezhető alapanyagokból, gyorsan elkészíthető ételek bemutatása.

„Egy sima, egy fordított”

Az új stúdióban forgatták már az Egy sima, egy fordított című főzőműsor második évadát. A sorozat főszereplői a TV Paprika közkedvelt mesterszakácsa, Bede Róbert, valamint a mennyei süteményeiről megismert Kapusi Gerti.

- Nagyon örültem annak, hogy lett folytatása az első évadnak - mesélte Kapusi Gerti. - A mostani évadba próbáltam olyan vonalat behozni, hogy hogyan készíthetjük el a hagyományos süteményeket egészségesebben. Sajnos egyre többen küzdenek különböző ételérzékenységgel.

A párosnak tetszett az új díszlet, amit nagyon hamar be is laktak. Mind a ketten egyetértenek abban, hogy egy ilyen konyhában pláne öröm a főzés.

- Hatalmas köszönet illeti a háttércsapatot is. A nézők nem is látják, hogy mennyi mindenki segít nekünk abban, hogy tökéletes legyen a műsor. Gertivel összeszokott páros vagyunk, az első pillanattól kezdve működött a kommunikáció. Most is olyan ételeket készítünk majd, amelyek megvásárolható, mindenki számára elérhető alapanyagokból készülnek - mondta Bede Róbert.

A mesterszakács és Gerti minden epizódban négy új receptet mutat be, egy kis csavarral. A két főétel ugyanis – a praktikumot szem előtt tartva - azonos alapanyagból készül, csakúgy, mint a két desszert. Így Robi nokedli- és kolbászvariációkat mutat, de arra is bíztat, hogy sárgaborsóból ne csupán remek főzeléket, de humuszt is készítsünk, sőt: egy túrógombóc alapból izgalmas levesbetétet hozhatunk ki, ám pirított szalonnával, sült csirkecombbal köretnek is kiváló fogás lesz. Gerti rizsfelfújtat és tejberizstortát is készít, de azt is megmutatja, mit kezdhetünk a muffinsütésen túl a muffintepsivel – amely kiválóan használható egy fagyasztott sajttortához, de egy villásreggelihez is, ha tojásfészkeket sütünk benne.

A 2. évad premierje szeptember 16., 18:55 órakor lesz.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.