Hogy miért különleges ez a családi vállalkozásban működő igazán barátságos kis üzlet? Korpos Éva és férje több, mint egy évtizede készíti a tradicionális finomságot, mellyel hagyományuk ápolása, és hazájuk, Körösfő, Erdély egyik gyöngyszemének hírnevét hivatottak ápolni. Kiváló alapanyagokból dolgoznak, és még az ételérzékenyekre is gondolnak; nem használnak tojást, ráadásul a tejérzékenyek is bátran fogyaszthatják.
A Mindmegette a számtalan dícséret is visszajelzés hallatán kíváncsi lett, így hát ellátogatott a kürtőskalács Mekkájába, a Bartók Béla útra, hogy letesztelje; tényleg annyira finom és klasszikus, mint ahogy azt állítják? Következő videós összeállításunkban erre kaptunk választ, Éva néni és férje pedig elárulta, miként is indult útjára a családi vállalkozás, milyen recept szerint dolgoznak, na és persze az is kiderült, hogy milyen az igazi kürtőskalács.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.