A sonka és uborka párosa nem véletlenül működik olyan tökéletesen a szendvicsekben. A savanyú és a sós íz harmonikus kombinációt alkot, igaz, túl sok egyikből sem jó. De ha fogsz egy negyed csemegeuborkát, és betekered baconbe, a végeredmény mennyei lesz!
A csemegeuborkát mérettől függően vágd félbe vagy negyedekre, de vásárolhatsz eleve negyedelt uborkát is. Mindegyiket tekerd be baconbe, és szórd meg grillfűszerrel vagy a kedvenc fűszerkeverékeddel. Ha van forró levegős sütőd, akkor most jó szolgálatot tesz, de ne ess pánikba, ha nem rendelkezel ilyennel – a sütőbe is bedobhatod a falatokat. Addig hagyd bent, míg a bacon jól láthatóan ropogósra sül.
Érdemes esélyt adni ennek a különlegességnek, sőt, akár házi kovászos uborkával is kipróbálhatod!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.