Amikor Szabó Szandra eldöntötte, hogy amerikába viszi szülővárosa kedvenc süteményét, tudta, jól hogy "amerikanizálnia" kell, azaz nem árt az ottaniak ízlésére szabni a kürtőskalácsunkat. Sokat agyalt ennek mikéntjén, majd jött az ötlet: használjuk tölcsérként a kalácsokat, és töltsük meg rengeteg fagyival!
Amikor tehát megnyitotta a House of Chimney Cakes (azaz Kürtőskalácsok Háza) nevű kalácsozóját, Disneyland tőszomszédságában, az itthon megszokottnál kisebb, tölcsér alakú rudakat kezdtek el gyártani, majd ezeket a megszokott diós, fahéjas, kakaós bevonaton túl cornflakes-törmelékkel és színes cukorkamorzsákkal, Oreo-morzsákkal is színesítették, majd megtöltötték őket igény szerinti ízű és mennyiségű fagylalttal, amelyeket tobvábbi ínycsiklandó finomságokkal borítottak be.
A végeredmény kívül ropogós, belül puha finomság lett - ahogy a delish.com fogalmaz: ha a churrosnak és a fánknak gyermeke születne, nos, a kürtőskalács lenne az.
A magyar lány - aki a House of Chimney Cakes menyitása előtt modellként dolgozott az Egyesült Államokban - akinek szenvedélyévé vált a sütés megvalósította gyerekkori álmát, álomdesszertet adva ezzel Amerikának. Mi ehhez csak gratulálni tudunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.