Almás pités karamellás bonbonnal nyert érmet a magyar vállalkozás, a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra az International Chocolate Awardson. Bonbonokkal, trüffelekkel és fagylaltokkal az utóbbi három évben tizenhét nemzetközi díjjal gazdagodtak. Idén már két karamellás csokoládéjukat is díjazták.
A fahéjas almával készült krém-karamellával töltötték a díjazott bonbont. Az alma és a krém-karamella lágy, bársonyos teksztúrája kellemes harmóniát alkot az őt körül ölelő roppanós étcsokoldéval. Fahéjjal egészül ki a csokoládé aromája, mely a karamellával töltve selymes, édeni, érzéki csemegeként jellemezhető.
5 VILÁGBAJNOK MAGYAR KÉZMŰVES CSOKI, AMIT ISMERNED KELL!
„Idén kezdtem el karamellával kísérletezni. A nemzetközi trendek mellett a magyaros ízvilággot is meg szerettem volna mutatni a zsűrinek. Így álmodtam meg az almás pités, karamellás bonbonomat. Nagyon büszke vagyok, hogy két hónap alatt a második karamellával készült csokoládém is nemzetközi díjat nyert. Augusztusban a gasztronómiai Oscar díjon, a Great Taste Awardson a sós-karamellás mogyorós trüffelemet díjazták. Most, szeptemberben a csokoládék világbajnokságán, az International Chocolate Awardson az almás pités karamell bonbonom nyert bronzérmet. A jól sikerült bonbonokat nyáron fagylalt, télen sütemény és torta formájában is elkészítem” – mondta az eredményhirdetés után Erdélyi Nóra, a manufaktúra chocolatierje. A díjnyertes csokoládék és sütemények megkostólhatóak a manufaktúra budapesti üzletében.
ELKÉPESZTŐ MAGYAR SIKER! HAZAI SAJTOK KERÜLTEK A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÉ
ÚJABB HAZAI SIKER! MAGYAR TAGOKAT VÁLASZTOTTAK A LEGJOBB SAJTMESTEREK KÖZÉ
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.