A pezsgős reggelikhez Kerekes Sándor séf külön brunch-menüsort állított össze, míg Deli János
vendéglős a kóstolósorokat igazította a fogásokhoz. A vendéglő hatalmas teraszát egész délelőtt
beragyogja a nap, ám a hivatalos terasznyitás csak április közepére várható, így a pezsgős reggelik
közönsége mindenkinél hamarabb élvezheti a hamisítatlan, elegáns és otthonos Gléda-miliőt Óbuda
tetején!
A vendégeket a reggeli rendelésekor egy pohár Hungária Grand Cuvée pezsgővel várják, hogy
könnyebben választhassanak az alábbi menüsorból:
A pezsgőterasz az alábbi kínálattal várja a közönséget:
Nemzetközi pezsgősor:
Champagne-sor:
Az italok kóstolósoronként és természetesen pohárral is megvásárolhatók.
A pezsgőnapok koronájaként egyetlen estén különleges, pohárral nagyon ritkán kóstolható tételeket
mutatnak be az Alfred Gratien és a Laurent Perrier kínálatából a hozzájuk méltó fogásokkal:
A hétvégi pezsgős reggelik időpontja: 2022. április 2-3. és 9-10., 10:00-14:00
A champagne-vacsora dátuma: 2022. április 21.
A cím: Gléda Vendéglő, 1034 Budapest, Mikoviny utca 2-4.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.