Amikor azt gondoljuk, hogy valamit már nem lehet továbbfejleszteni, a szakma legjobbjai bebizonyítják, hogy mindig van hova fejlődni a gasztronómia terén. Ugyanez igaz a koktélokra is. A Bols Akadémián jártunk.
André Cavalheiro, a sokat látott, Londonban élő bármixer a Mandeville Hotelben és a The Ritz Hotelben eltöltött évek után sem tétlenkedik. Metaxa nagykövetként a világot járja, folyamatosan tanít és tanul. Fő célja felhívni a mixerek és a fogyasztók figyelmét a komplex szórakoztatásra és a minőségi alkoholfogyasztásra.
Az exluzív bárok minél több élményt szeretnének nyújtani közönségüknek, éppen ezért a bármixereknek már nemcsak a kezük, hanem a szájuk is jár. Nem mindennapi koktélcsodáikat szuper történetekkel fűszerezik. És, hogy a látvány se maradjon el, az italokat nem csak csillogó napernyővel és koktélcseresznyével díszítik, hanem ha kell, kagylóba töltik, a levegőbe repítik, vagy egy komplett állatkertet rendeznek be a bárpulton.
A bemutató alatt minket is ért pár meglepetés. Volt, hogy az elénk tett kreációban épp csak a koktélt nem találtuk. A lenyűgöző látvány mellé hihetetlen történetek is dukáltak, így tudtuk meg, hogyan kell levadászni egy sárkányt, hogy a vérét kinyerve koktélalapanyaghoz jussunk.
Az elmúlt néhány évben a koktélkészítés is művészeti ággá avanzsálódott. Rengeteg ember szeretne a híres pultok mögé kerülni és rázni a shakert, de ez a szakma csak azon kiváltságosoké, akik egyediek és nyitottak a legmerészebb újításokra.
André Cavalheiro koktéljaiban többek között találkoztunk sárkányvérrel, algával, homárral, csípős paprikával, rózsavízzel, juharsziruppal, olívaolajjal, égetett fahéjjal és csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.