Mákos guba  recept
Mákos guba
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Érdekességek

Air fryerben sütöd a csirkecombot? Ettől az egy hozzávalótól lesz igazán ropogós a bőre

Csirkecomb / Fotó: Shutterstock
Shutterstock
Ki ne szeretné a kívül ropogós, belül pedig puha és szaftos csirkecombot? Ennek a mennyei ételnek az elkészítése azonban sokaknak feladja a leckét, pedig egyetlen hozzávaló és néhány rafinált mozdulat segítségével tökéletesen ropogós lesz a csirke bőre.

Ez az egyetlen hozzávaló pedig nem más, mint a só, amiről tudjuk, hogy megköti az vizet. De ez még nem minden, ugyanis az sem mindegy, hogy hova kerül a só, a legjobb hatás érdekében ugyanis a csirke bőre alatt kell bedörzsölni vele a húst – írja a Huffington Post. 
 

A só mellett természetesen ízlés szerint fűszerezhetjük a húst / Fotó: Shutterstock
A só mellett természetesen ízlés szerint fűszerezhetjük a húst / Fotó: Shutterstock

Ezután tegyük air fryerbe a combokat, bőrükkel lefelé fordítva, és süssük 180 fokon 10 percig, majd fordítsuk meg, és süssük további 10-15 percig. Miután elkészült a hús, vegyük ki a készülékből és hagyjuk 5-10 percig pihenni, majd élvezzük a ropogós és ízletes csirkecombot, amit tálalhatunk sült zöldségekkel, salátával vagy burgonyapürével.

Borítókép: Shutterstock

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.