A szüret komoly és kemény munka. Összesereglik ilyenkor család, rokonság, sőt ismerősök, akár napszámosok is jönnek, hogy segítő kezet nyújtsanak a szőlősgazdának. Mivel a munka hajnalban kezdődik, alapozásnak jóféle pálinka és szalonna dukál, hogy a szorgos szüretelő sereg kibírja erővel az ebédig. A bográcsban birkagulyás, pincepörkölt vagy ludaskása rotyog: lényeg, hogy csípős és zsíros legyen, hiszen ez tartja rendben a gyomrot a leguruló néhány pohárka bor után - és előtt... Hiszen a poháremelgetés délután csak fokozódik, hogy estére teljes csúcspontjára érjen a mulatság.
Aki éppenséggel nem szőlősgazda, és még csak szüretre sem hivatalos... annak sem kell lemondani a szüreti szezon legfinomabb ételeiről. A szőlős, mustos, boros receptek egyszerűen isteniek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.