Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus grízgaluska leves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Zsemlegombóc
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus kuglóf
Dödölle - az eredeti recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Finomfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
Tárkonyos csirkeraguleves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Csupacsokis brownie
Káposztás tészta egyszerűen
Érdekességek

Tudtad, hogy hogyan szüretelik a komlót Magyarországon? Most megmutatjuk!

Kastélyosdombón járt a Mindmegette csapata egy komlószüreten, ahol azon túl, hogy megtudtuk, hogyan takarítják be ezt az értékes termést, elképesztően sok új információval lettünk gazdagabbak. Tudtátok, hogy az emberiség már több, mint egy évezrede alkalmazza gyógynövényként a komlót?

Mindezek ellenére a legtöbben csak úgy ismerik, mint a sör keserűségéért felelős alapanyag, ám a gyógyszeripar is előszeretettel használja nyugtató hatása miatt. Következő videónkból az is kiderül, hogy hamarosan egyre több korsó sör készülhet 100 százalékban magyar alapanyagokból.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.