A tésztaételekben a feltét az igazán izgalmas, nem is a tészta. Az ízek, a színek és a szaft, mind attól függ, hogy mit teszünk a tésztára.
Amikor lemondtam többek között a gluténtartalmú ételek fogyasztásáról, nem volt nehéz a tésztákat mellőznöm, viszont néha a lasagne, milánói, bolognai, vagy egy jó carbonara ízvilága jól esne.
Ekkor lépnek a zöldségek a tészták helyére. Egy jó cukkini spagetti (ami vékony csíkokra szelt/reszelt cukkini, épp hogy átforrósítva egy serpenyőben), vékonyra szelt batátakarikák a lasagnéhoz, vagy akár párolt lilakáposzta. Ez utóbbit én carbonara szósszal készítettem el. Egy baj volt vele csupán: hogy kevés lett!
Hiszem, hogy minden jó, ami most van az életemben (család, egészség, szeretet), életmódom gyökeres változásának köszönhetem. Nem volt feltett szándékom vállalkozásba belekezdeni, de két csodás kislányom, Életem Párja és kollégáim segítségével elhivatottan osztom meg másokkal is tapasztalataimat, és próbálom a természetes táplálkozást és életmódot minél szélesebb körben megismertetni. "Mamma"-ként családomban és a pékségben is igyekszem a szeretetet és a biztonságot képviselni. Remélem, hogy itt is tudok tippekkel és receptekkel segíteni mindenkit, aki ételintoleranciával, autoimmun problémákkal küzd, vagy egyszerűen egy természetes életmódot szeretne követni.
Kiss Noémi
EhetemmMamma
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.