A hagyományosan fermentált savanyú káposzta az egyik legjobb multivitamin. A C-vitaminon kívül B1-vitamint (0,03 mg/100 g), niacint (0,1 mg/100 g) és karotint (0,02 mg/100 g) is bevihetünk fogyasztásával. Az ásványi anyagok közül pedig foszfor, kalcium, kálium, magnézium és nátrium található benne.
Valami újat szerettem volna a savanyú káposztával kezdeni. Nem mondom, hogy nem szeretem a töltött káposztát, vagy a székely káposztát, de valami másra vágytam.
Eszembe jutott, hogy gyerekkoromban nagyon szerettem a káposztás lángost. Nem lángos lett a vége, hanem lapcsánka (vagy tócsni, kinek, hogy tetszik).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.