Krémes spenótfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell
Dödölle - az eredeti recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Csupacsokis brownie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Vadas marha
Klasszikus stíriai metélt
Finomfőzelék
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Farsangi szalagos fánk
Mákos guba
Kijevi csirkemell rizibizivel
Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Zsemlegombóc
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Valami újat szerettem volna a savanyú káposztával kezdeni. Eszembe jutott, hogy gyerekkoromban nagyon szerettem a káposztás lángost. Nem lángos lett a vége, de isteni volt!

A hagyományosan fermentált savanyú káposzta az egyik legjobb multivitamin. A C-vitaminon kívül B1-vitamint (0,03 mg/100 g), niacint (0,1 mg/100 g) és karotint (0,02 mg/100 g) is bevihetünk fogyasztásával. Az ásványi anyagok közül pedig foszfor, kalcium, kálium, magnézium és nátrium található benne.

Valami újat szerettem volna a savanyú káposztával kezdeni. Nem mondom, hogy nem szeretem a töltött káposztát, vagy a székely káposztát, de valami másra vágytam.

Eszembe jutott, hogy gyerekkoromban nagyon szerettem a káposztás lángost. Nem lángos lett a vége, hanem lapcsánka (vagy tócsni, kinek, hogy tetszik).

Káposztás lepcsánka >>>

Házigazdánk cikkeit és recepteit itt találjátok >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.