Egyik kedvenc gyümölcsöm az eper. Így volt ez már gyermekkoromban is. Szüleim évekig foglalkoztak zöldségfélék és eper termesztésével. Hatalmas fóliasátrakban és szabadföldön egyaránt folyt a termelés, így már tavasszal élvezhettük a közelgő nyár ízeit. Nagycsoportos óvodás koromban előadást is tartottam az eperpalántázásról.
Szerencsés vagyok, mert kis méretekben ugyan, de tovább tudtam hozni az otthon tanultakat, és a kertben nálunk is szépen terem az eper. Már a virágzásnál alig tudom kivárni, hogy végre leszakíthassam az első érett példányt.
Anyukám egyik specialitása volt a tejfölös eper. Enyhén savanykás, de igazából édes desszert volt ez, amiből sosem tudott eleget készíteni, mert mindig vissza-visszajártunk a hűtőszekrényhez még egy adagért. A tejszínes epersaláta ennek egy tejmentes, ám nagyon finom változata.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.