A paradicsomszósz, és a pizzatészta a lényeg, a többi a körítés, ami, ha jól néz ki gyerekszemmel is, akkor már teljes a siker, hiszen egy pizzapofának le lehet enni sorban az orrát, haját, fülét…
Az első pár pizzának csak a feltétje fogyott és a tészta maradt, de végül sikerült igazán finomra hangolni!
Ezt nálunk gyerek, felnőtt egyaránt kedveli.
A feltéteknek csak a fantázia, és a hűtőnk, spájzunk készletei szabnak határt. Nekem bevált módszer, hogy ha valamilyen zöldséget nem akarnak megenni a gyerekek, abból bizony pizzapofa készül! Ki tudja miért, de elfogy!
A tetejét vagy parmezánnal szórom meg, bár ez az, az íz, amit nem könnyű gyerekként szeretni, vagy a megmaradt tojássárgájából és kókusztejszínből készítek egy enyhén citromos keveréket, amivel kicsit meglocsolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.