Pénteken megtartottuk első Ehetemmm workshopot, melyen 3,5 óra alatt elkészítettünk egy hétre való ételt.
Készült többek között gyömbéres-zöldfűszeres harcsa, sült csirkecomb házi fűszerkeverékkel, kurkumás karfiolpüré, sütőben sült vadas marha, chia puding és még gofri is! Ez utóbbinak olyan nagy sikere lett, hogy készítettünk hozzá egy kis csokiszószt, meg baracklekváros kókuszjoghurtot is.
Volt viszont valaki, aki óriási gurmet hírében áll a gasztro világban, és májkrémmel csemegézte a frissen kisült finomságot - ő pedig nem más, mint az én nagyobbik kicsi lányom! Én is kénytelen voltam megkóstolni, és meg kell, hogy mondjam nem rossz! Második-harmadik falatra, már nagyon is finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.