Annak idején mi krumplipürével, vagy rizzsel ettük, némi savanyú uborka vagy uborkasaláta társaságában. Úgy emlékszem, akkor az egész család aludt volna ebéd után egyet, mert annyira kiütöttük magunkat a kajálással.
Mostanában köretnek, főleg tavasszal és nyáron, amikor rengeteg idényzöldség kínálja magát, nyers zöldsalátát szoktam összedobni a húsok mellé. Télen, amikor sok a külföldi áru és nehéz a zöldekhez hozzájutni, a sütőtök, batáta, cékla, pasztinák kerül terítékre, van, hogy nyersen, van hogy sütve-párolva.
A minap nem tudtam ellenállni a csirkecombok kísértésének, és vettem 5db-ot. Teljes combok voltak, így csak hármat készítettem el egyszerre, kettőt pedig lefagyasztottam - héha jól jön, ha van mihez nyúlni hirtelen!
Töltött csirkét szerintem már vagy 5 éve nem ettem, így hát épp itt volt az ideje - és nem bántam meg! Mindent úgy csináltam, mint annak idején Anyukámmal, azzal a különbséggel, hogy én nem tettem bele zsemlét a töltelékbe. Isteni lett!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.