Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
A tökéletes flódni recept
A tökéletes flódni
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Érdekességek

Ezt érezte Széll Tamás, miután újra elvitték a Dining Guide Év Étterme díjat

A pandémia miatt a megszokott időponttól picit eltérve, másfél esztendő után hétfő este újra átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a Várkert Bazárban. A 2021-es Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála díjazottairól korábban már a Mindmegette is beszámolt, most viszont sikerült elcsípnünk néhány kérdés erejéig Széll Tamás, Pesti István, Tóth Szilárd, és Sárközi Ákos séfeket. 

A Stand, a tatai Platán Gourmet Étterem, a Salt Budapest, és a Textúra vezető séfjeit többek között arról kérdeztük, hogy mit éreztek, mikor meghallották nevüket a gála díjkiosztó ünnepségén, továbbá azt is elmesélték, hogyan élték túl az elmúlt másfél év koronavírus-járvány okozta nehézségeit. Néhány jövőbeni tervet, elképzelést is elárultak a séfek a Mindmegette olvasóinak, szóval megéri megnézni következő videós összeállításunk.

  • Audi-Dining Guide Év Étterme Díjat 2019 és 2020 után idén is a Széll Tamás és Szulló Szabina séfek által vezetett Stand kapta
  • Az Év Vidéki Étterme Díj nyertese a tatai Platán Gourmet Étterem - Pesti István
  • Fenntarthatósági Díjat a Salt Budapest nyerte el - Tóth Szilárd
  • Dining Guide TOP10 - Textúra, Sárközi Ákos

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.