Nagyon szeretem a szendvicskrémeket és velük együtt a mártogatós harapnivalókat is. Egyrészt viszonylag könnyedén és rövid idő alatt elkészülnek, másrészt igazán változatos menüt lehet összerakni kencékből. A sült bacon pedig nagyon ízletes a sajtkrémmel. :) Megúnhatatlan páros!
8 szelet bacon
250 g natúr sajtkrém
tejföl
só
bors
50 g reszelt sajt
½ csokor újhagyma
1. Száraz serpenyőben süssük ropogósra a baconszeleteket, majd szedjük ki őket, és hagyjuk kihűlni.
2. Közben robotgéppel keverjük simára a sajtkrémet néhány evőkanál tejföllel, továbbá némi sóval és borssal. Forgassuk bele a reszelt sajt, a megtisztított, felkarikázott újhagyma és a felaprított bacon kétharmadát. Végül halmozzuk tálkába a mártogatóst, és szórjuk meg a maradék reszelt sajttal, újhagymával és baconnel. Csíkokra vágott zöldségekkel és grissinivel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.