Vágd fel falatnyi kockákra a felszeletelt, héjától megszabadított gyümölcsöt, és piszkáld ki a sokakat zavaró magokat. Gyorsabban elkészülsz, ha magnélküli dinnyét vásárolsz. (Bár a dinnyemagot nyugodtan le lehet nyelni, mert a benne található nyomelemek és vitaminok jótékony hatással vannak a szervezetünkre.) Porciózd a dinnyekockákat lehűtött üvegtálkákba!
A félbevágott dinnyéből fagylaltkanállal vagy karalábévájóval kikanyarított golyókat kettesével-hármasával kis nyársakra húzhatod, a héjjal együtt felszeletelt dinnyéből vágott cikkeket pedig elspájzolt jégkrémpálcikákra tűzheted. Tiszta ügy!
Egy kerek dinnye közepéből kivágott szeletet darabolj egyforma cikkekre, majd a magok eltávolítása után illeszd össze őket egy tálcán. Az így kapott nyers tortalapot látványosan dekorálhatod más gyümölcsökkel.
Első ránézésre olyan, mint a lédús gyümölcs, és finom édes is a megtévesztő dinnyesüti!
Szeld le egy hosszúkás dinnye alját, hogy a cápa stabilan megálljon. A megmaradt részből vágj ki egy nagy cikket a száj helyén, majd vájd ki a dinnye belsejét. Az alsó és a felső állkapcson óvatosan válaszd le a héj zöld rétegét éles kiskéssel egy kb. 2 cm széles sávban, és a visszamaradt világos részből faragd ki a fogakat. A kivájt gyümölcshúst töltsd vissza a cápába. Végül tűzd fel a dinnye leszelt aljából formázott hátuszonyt fogpiszkálóval, és készíts szemet is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.