A legtöbb család húsvéti menüjében sonkaleves vagy valamilyen krémleves szerepel. Ha húsmentes előételt szeretnél készíteni, ez utóbbiból kedvedre válogathatsz. Az olyan tavaszi, szezonális finomságokból készült krémlevesekkel, mint a medvehagyma, az újhagyma vagy a spárga, garantáltan nem lőhetsz mellé!
A húsvéti asztal egyik legnépszerűbb fogása a főtt sonka, amit általában foszlós kaláccsal, főtt tojással és tormával fogyasztanak. Ha vega fogásra vágysz, akkor a sonkát egészen egyszerűen elhagyhatod, és még több izgalmas kencét, salátát készíthetsz helyette. De a tojást vagy a friss, tavaszi zöldségeket akár egytálételek és tésztaételek készítéséhez is felhasználhatod!
Válogatásunkban három zseniális húsvéti menüt állítottunk össze húsmentes változatban. Nem mellesleg ezek a fogások legalább olyan finomak, mint a hagyományos, hússal készült ünnepi ételek. Érdemes őket kipróbálni, nagyon jó szívvel ajánljuk valamennyit!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.