Így lesz tökéletes a foszlós húsvéti kalács – Bernáth József elárulta, mi a trükk!

Bár az elmúlt években a Mindmegettén is jó pár profitól – köztük Szabadfi Szabi, a péktől – leshettük el a tökéletes húsvéti kalács titkát, ha valakinek egyik sem jött be, vagy épp csak bővítené a repertoárt, annak mutatjuk Bernáth József, a Konyhafőnök egykori zsűritagjának zseniális receptjét, amit a Facebookon osztott meg. A séf némi extrával: reszelt citrom- vagy narancshéjjal turbózza a tésztát, amitől különleges bukét kap az illatos húsvéti péksütemény!
„Húsvéthoz közeledve mindig jó átolvasni a jól bevált foszlós kalács receptemet" – írta posztjában Bernáth. „Hogy idén se kelljen túl sok időt tölteni a recept keresésével, megosztom újra a teljes leírást és néhány kedvcsináló képet, amit Ti küldtetek tavaly!"
Az olvasói fotók alapján a kalácsrecept bomba, mindenkinek, aki e recept szerint készítette a kalácsot, tankönyvire sikerült a végeredmény! Íme a recept, fotókat a lenti posztban találtok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.