Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Minestrone recept
Minestrone
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Húsvét

30 perc alatt elkészül ez a húsvéti hidegtál: sonkás töltött tojás salátaágyon

Soha nem lehet elég hidegtálból húsvétra: a vendégeknek, de persze a családnak is szívesen készítünk látványos finomságokat. Most egy egyszerű, mutatós töltött tojás receptet hoztunk, ami pillanatok alatt elkészül – és ugyanolyan gyorsan el is fog fogyni!

A tavaszi nagytakarítás és a sütés után a főzésre már nem mindig marad energiánk, és nem is kell, hogy a négy pihenőnapot a konyhában töltsük. Ezzel a mindössze 30 perc alatt elkészíthető töltött tojással biztosan sikert aratun!k

Egyszerű és nagyon látványos a sonkával töltött tojás / Fotó és recept: Vidék íze magazin
Egyszerű és nagyon látványos a sonkával töltött tojás / Fotó és recept: Vidék íze magazin

Hozzávalók:

  • 6 tojás
  • 2 szelet gépsonka
  • 2 evőkanál majonéz
  • mustár
  • torma
  • bors
  • salátakeverék és csírák a tálaláshoz

Elkészítése:

  1. Keményre főzzük a tojásokat.
  2. Ha kihűltek, megpucoljuk a tojásokat, majd hosszában félbevágjuk. A sárgájákat óvatosan kiszedjük, keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a finomra vágott sonkát, ízesítjük majonézzel, tormával, sóval, borssal, mustárral.
  3. Betöltjük a tojásfehérjékbe. Egy kevés friss salátával, csírákkal tálaljuk.

Tipp: Természetesen a húsvéti sonkából is felhasználhatunk egy-két szeletet, akkor még finomabb lesz a végeredmény!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.