Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mákos guba  recept
Mákos guba
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Húsvét

30 perc alatt elkészül ez a húsvéti hidegtál: sonkás töltött tojás salátaágyon

Soha nem lehet elég hidegtálból húsvétra: a vendégeknek, de persze a családnak is szívesen készítünk látványos finomságokat. Most egy egyszerű, mutatós töltött tojás receptet hoztunk, ami pillanatok alatt elkészül – és ugyanolyan gyorsan el is fog fogyni!

A tavaszi nagytakarítás és a sütés után a főzésre már nem mindig marad energiánk, és nem is kell, hogy a négy pihenőnapot a konyhában töltsük. Ezzel a mindössze 30 perc alatt elkészíthető töltött tojással biztosan sikert aratun!k

Egyszerű és nagyon látványos a sonkával töltött tojás / Fotó és recept: Vidék íze magazin
Egyszerű és nagyon látványos a sonkával töltött tojás / Fotó és recept: Vidék íze magazin

Hozzávalók:

  • 6 tojás
  • 2 szelet gépsonka
  • 2 evőkanál majonéz
  • mustár
  • torma
  • bors
  • salátakeverék és csírák a tálaláshoz

Elkészítése:

  1. Keményre főzzük a tojásokat.
  2. Ha kihűltek, megpucoljuk a tojásokat, majd hosszában félbevágjuk. A sárgájákat óvatosan kiszedjük, keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a finomra vágott sonkát, ízesítjük majonézzel, tormával, sóval, borssal, mustárral.
  3. Betöltjük a tojásfehérjékbe. Egy kevés friss salátával, csírákkal tálaljuk.

Tipp: Természetesen a húsvéti sonkából is felhasználhatunk egy-két szeletet, akkor még finomabb lesz a végeredmény!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.