Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus kuglóf
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Finomfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dödölle - az eredeti recept
Farsangi szalagos fánk
Kapros tökfőzelék virslivel
Dubarry-csirkemell
Vadas marha
Tárkonyos csirkeraguleves
Csupacsokis brownie
Zsemlegombóc
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Karácsony

Olaszul l'enni jó! Ilyen Gianni nyüzsgős olasz karácsonya!

Gianni Annoni
Gianni Annoni titulusát nehéz leírni: étteremtulajdonos, gasztroszakértő, hedonista életimádó, az olasz kultúra szerelmese, aki épp olyan vehemensen mesél az olasz karácsonyról, mint egy pohár borról, vagy épp az új könyvéről. Giannival beszélgettünk az ünnepi készülődés közepette!

Az olasz karácsony igazi nyüzsgés, amikor fontosak a finom falatok, a jó borok, de ami igazán számít, hogy minél többen üljenek egy asztalnál, hogy a legtávolabbi rokonok is talákozzanak ezen a gyönyörű ünnepen. Az olasz szokásokról mesél nekünk Gianni!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.