"A koncepció lényege, hogy egy nagyon magas minőségű friss, magyar tésztázót hozzunk létre. Utazásaim során azt vettem észre, hogy mindenhol a világon nagy becsben tartják a lokális tészaételeket – nálunk pedig ez valahogy egy gyermeki emlékké szelídült, de nagyon kevesen állnak neki otthon tésztát gyúrni, és éttermekben sem kapják meg azt az élményt"- tudta meg Jókuti Andrástól a WeLove Budapest.
A tervek szerint a Nudli egy modern, félönkiszolgáló hely lesz, ahol látványkonyhában, üveg mögött készítik a gyúrt tésztákat, pultnál kell rendelni és fizetni, de kulturált és kényelmes körülmények között, asztaloknál ülve lehet elfogyasztani a felszolgát ételt.
Az ígéretek szerint árakban sem szeretnének elszállni, hiába a Michelin-csillagos éttermi háttér: megfizethető, akár gyakori ebéd árakat terveznek. A Nudli, várhatóan decemberben nyílik meg a Sas utca 6. szám alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.