HETI MENÜ – 2013. JÚLIUS 22 - 28.
Előétel: Hideg kovászos uborka krémleves
Főétel: Hússal töltött karalábé
Desszert: Bogyós csodakehely
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós rakott puliszka
Előétel: Diós gombakrémleves
Főétel: Gombás szelet füstölt sajttal és füstölt tarjával, burgonyapürével
Desszert: Gomba süti
Vegetáriánus ajánlat: Túrós töltött gomba
Előétel: Hideg meggyleves
Főétel: Mártogatós grillcsirke Dzsafi módra
Desszert: Tejbegríz kakaóporral meghintve
Vegetáriánus ajánlat: Brokkolis korongok joghurttal
Előétel: Füstölt sonkás zöldbableves
Főétel: Burgonyás borjúlapocka
Desszert: Dinnyesaláta
Vegetáriánus ajánlat: Barackos-túrós gombócok vaníliás máköntettel
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Hawaii pizza
Desszert: Szedres-rumos nyilem-nyalom (pohárkrém)
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-petrezselymes pizza
Reggeli: Csípős tojásos körözött péksüteménnyel, teával
Előétel: Currys csirkeaprólék leves
Főétel: Tormás-mustáros vadragu zsemlegombóccal
Desszert: Flambírozott gyümölcsnyárs vaníliafagylalttal
Vacsora: Zellersaláta gombával magos zsemlén, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rakott zöldségek fokhagymás-fűszeres tejföllel
Reggeli: Krémes sajttekercs
Előétel: Fehérboros-sajtos zellerkrémleves
Főétel: Bugylibicskás betyárbatyu pikáns sárgarépa salátával
Desszert: Áfonyás krémsajttorta
Vacsora: Sonkasalátával töltött paradicsom kétszersülttel
Vegetáriánus ajánlat: Sült cukkini zöldséges palacsintaágyon
HETI MENÜ – 2013. JÚLIUS 15 - 21.
Előétel: Korianderes répaleves
Főétel: Spagetti szénégető módra
Desszert: Meggyes-grízes rácsos piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Kelbimbós tészta wokban
Előétel: Rizsleves
Főétel: Csirkemájas rizottó
Desszert: Gyümölcsrizs
Vegetáriánus ajánlat: Vadrizzsel töltött paradicsom és paprika - melegen
Előétel: Boros ribizlileves
Főétel: Gombapaprikás szalonnával, galuskával
Desszert: Mézes gofri gyümölcsös túrókrémmel
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörkölt friss kenyérrel
Előétel: Krumpligombócleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Vegyes koktél ribizlivel
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék zabpehellyel sűrítve
Előétel: Tavaszi zöldborsóleves csirkecombbal
Főétel: Ricottával töltött lasagnebatyu
Desszert: Cseresznyés-csokis muffin
Vegetáriánus ajánlat: Ricottával töltött lasagnebatyu
Reggeli: Lágytojás zsemlével, zöldteával
Előétel: Hamis gulyásleves
Főétel: Kőkorszaki szakik kedvence sült burgonyával, káposztasalátával
Desszert: Sárgadinnye
Vacsora: Stíriai metélt tokaji szomorodnival
Vegetáriánus ajánlat: Hamis gulyásleves, Stíriai metélt
Reggeli: Tőkehalmáj vajas pirítóson koktélparadicsommal, újhagymával
Előétel: Áfonyás-málnás gyümölcsleves
Főétel: Tejfölös gombás ponty kapros-juhtúrós sztrapacskával körítve
Desszert: Málnakrémes palacsinta
Vacsora: Saláta sült sonkával, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Svédgomba saláta tócsnival
HETI MENÜ – 2013. JÚLIUS 08 - 14.
Előétel: Bazsalikomos paradicsomleves
Főétel: Töltött lúdnyak párolt rizzsel, idénysalálával
Desszert: Könnyű joghurttorta
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós töltött karalábé
Előétel: Francia hagymaleves sajtgombóccal
Főétel: Fűszeres fasírt, párolt zöldség hagymabolondoknak
Desszert: Hagymás fonatok
Vegetáriánus ajánlat: Hagymás rakott tojás
Előétel: Sonkás csirkeleves tésztával
Főétel: Rakott karfiol angolszalonnával
Desszert: Gyümölcs
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-sajtos-paradicsomos pite
Előétel: Hideg málnaleves
Főétel: Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt
Desszert: Gyors meggyes pite
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék tükörtojással
Előétel: Zöldségleves mandulagombóccal
Főétel: Tojásos nokedli fejes salátával
Desszert: Sárgadinnyekrém héjába töltve
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával
Reggeli: Padlizsánpüré dióval - hidegen, pirítóssal
Előétel: Tárkonyos palócleves
Főétel: Baconben sült csirkemáj kukoricás rizzsel, paradicsomsalátával
Desszert: Túrós málnatorta
Vacsora: Füstölt húsos őzlábgomba pirítóssal, száraz vörösborral
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös rántott tök, kukoricás rizzsel, friss salátával
Reggeli: Kalács gyümölcslekvárral, tejeskávé
Előétel: Erdei gombaleves ropogós baconnel
Főétel: Nyúlpaprikás galuskával, friss nyári salátával
Desszert: Gyümölcssaláta
Vacsora: Kolbász ködmönben, tormamártással, pohár habos seritallal
Vegetáriánus ajánlat: Kukoricás babsaláta
HETI MENÜ – 2013. JÚLIUS 01 - 07.
Előétel: Joghurtos gyümölcsleves
Főétel: Háromrizses rakottas gombamártással
Desszert: Egyszerű kevert meggyes-csokis
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó
Előétel: Marhahúsleves velős csonttal
Főétel: Citromfüves marhaszeletek sörben párolva, burgonyakrokettel
Desszert: Cseresznyés pite
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült karfiol füstölt sajttal
Előétel: Kiskert leves
Főétel: Citromos-illatos sült csirke újkrumplival
Desszert: Fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Provence-i zöldspárgás újkrumpli
Előétel: Kolbászos spárgaleves
Főétel: Fasírtos álom
Desszert: Márványos meggyes
Vegetáriánus ajánlat: Tojásfasírt sült burgonyával, paradicsomsalátával
Előétel: Tejszínes meggyleves hidegen
Főétel: Lecsó bogyiszlói paprikával
Desszert: Frissítő málnás édesség
Vegetáriánus ajánlat: Karfiolos-gombás lecsó
Reggeli: Zöldfűszeres cukkinikrém pitával vagy pirítóssal, gyümölcsteával
Előétel: Tejszínes karfiolleves vajas galuskával
Főétel: Bugaci töltött csirke friss zöldségkörettel
Desszert: Gyümölcssaláta idény gyümölcsökből
Vacsora: Vaslapon sült vargánya zellerpürével, rukkolával és fenyőmaggal
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós rántott padlizsán rizibizivel, tartármártással
Reggeli: Főtt virsli mustárral, ketchuppal, friss péksüteménnyel, citromos teával
Előétel: Sajtleves sörös sült kenyérrel
Főétel: Csíkszeredai flekken, olajos-ecetes sült paprikával, friss kenyérrel
Desszert: Mandulás-meggyes csokitorta
Vacsora: Roston sült töltött paradicsom, könnyű rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyaragu rókagombával
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.