Dubarry-csirkemell
Zsemlegombóc
Farsangi szalagos fánk
Káposztás tészta egyszerűen
Rakott zöldbab darált hússal
Krémes spenótfőzelék
Epres blondie
Finomfőzelék
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mákos guba
Mézes-mustáros csirkemell
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus stíriai metélt
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a ropogós héjú minivekni, zsömle és briós

Péksuli Szabival: Ropogós apró péksütemények
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Ma a ropogós héjú apróságok, a minikalács- és vekni, a briós, a császárzsemle és a magos tetejű osztrák zsemle, a wachauer következik!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.