Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Puncstorta  recept
Puncstorta
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Praktikus

3+1 egyszerű levesbetét, amitől még jobb lesz a húsleves!

Ha szeretnél némi változatosságot vinni a cérnametélt-eperlevél-csigatészta tésztatrióba, itt van három másik, amivel feldobhatod, és tartalmasabbá teheted a leveseket.
Májgaluska

Pirítsunk meg ½ fej hagymát 2 evőkanál olajon. Aprítsunk fel 20 dkg megtisztított csirkemájat, tegyük egy tálba, adjunk hozzá 1 db darabokra tépkedett, tejbe áztatott kiflit, és keverjünk bele annyi zsemlemorzsát, hogy sűrű legyen. Adjunk hozzá 1 db tojást és a pirított hagymát a zsiradékkal együtt, ízesítsük borssal, sóval és majoránnával. Galuskaszaggatóval adagoljuk a leszűrt, forrásban lévő levesbe, és így főzzük meg.

Daragaluska

Verjünk fel 2 db tojást, és ízesítsük 1 csipet sóval. Adjunk hozzá 1 evőkanál étolajat, szórjunk bele 8 evőkanál búzadarát, az egészet keverjük össze, és hagyjuk állni 10 percig. Ezután 2 teáskanál segítségével szaggassunk galuskákat a masszából, és lobogva forró vízben főzzük meg.

Levesgyöngy alias crouton

Mindig legyen a konyhaszekrényben 1 zacskó levesgyöngy arra az esetre, ha nincs otthon levestészta, viszont gyorsan szükséged lenne valami finom levesbetétre!

Házi crouton

Készíthetsz frissen pirított kenyérkockát is crouton helyett: egy-két napos, szikkadt kenyeret kockázz fel egy centiméteres darabkákra, és egyentletesen terítsd szét egy sütőpapírral bélelt tepsiben, majd 200 fokra előmelegített sütőben, időnként összerázva, süsd barnulásig!

Még több levesbetét receptet találsz itt! >>>
GOMBÓC, GALUSKA, NOKEDLI - TÖBB, MINT 50 VERHETETLEN LEVESBETÉT! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.