Élesztős tészta készítésekor felgyorsíthatod a kelesztés folyamatát, ha a tállal együtt a meleg vízzel feltöltött mosogatóba állítod a masszát. Az is jó megoldás, ha a még meleg, de már nem használt sütőbe helyezed az edényt.
Alkalmazd bátran ezt a trükköt a sütemények díszítésekor: a cukormáz nemcsak fehérebb, hanem finomabb is lesz, ha víz helyett inkább egy pici tejet használsz az elkészítéséhez.
A halfilét úgy is kisütheted, hogy előbb bekened olajjal, és befűszerezed, majd alufóliába csomagolod a szeleteket, és így helyezed azokat a tepsibe vagy a serpenyőbe, hogy a puha hús ne tudjon szétesni.
A vajas tészta kevésbé lesz törékeny, ha egy lapos evőkanálnyi natúr joghurtot vagy túrót is hozzákeversz. Az így kapott, könnyen formálható, nyúlékony masszának ráadásul az íze is különlegesebb lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.