Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Mákos guba  recept
Mákos guba
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Sütés-főzés közben mindig jól jön, ha van néhány remek ötlet a tarsolyodban...
Kelt tészta

Élesztős tészta készítésekor felgyorsíthatod a kelesztés folyamatát, ha a tállal együtt a meleg vízzel feltöltött mosogatóba állítod a masszát. Az is jó megoldás, ha a még meleg, de már nem használt sütőbe helyezed az edényt.

Finomítás

Alkalmazd bátran ezt a trükköt a sütemények díszítésekor: a cukormáz nemcsak fehérebb, hanem finomabb is lesz, ha víz helyett inkább egy pici tejet használsz az elkészítéséhez.

Sütés-főzés közben mindig jól jön, ha van néhány remek ötlet a tarsolyodban!
Sütés-főzés közben mindig jól jön, ha van néhány remek ötlet a tarsolyodban!
Halas tipp

A halfilét úgy is kisütheted, hogy előbb bekened olajjal, és befűszerezed, majd alufóliába csomagolod a szeleteket, és így helyezed azokat a tepsibe vagy a serpenyőbe, hogy a puha hús ne tudjon szétesni.

Süteményhez

A vajas tészta kevésbé lesz törékeny, ha egy lapos evőkanálnyi natúr joghurtot vagy túrót is hozzákeversz. Az így kapott, könnyen formálható, nyúlékony masszának ráadásul az íze is különlegesebb lesz.

5 szuperhasznos tipp sütés-főzéshez - nem csak kezdőknek! >>>
Ne vegyél rögtön újat! Egyszerű házi praktikák, melyekkel spórolhatsz >>>
3 pofonegyszerű konyhai trükk, ami megkönnyíti az életed - videó >>>
Íme a 21 legfontosabb konyhai eszköz - kezdők, figyelem! >>>
10 apró sütési trükk, ami megkönnyíti az életed - videó! >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.