Cukormáz másképp
Az édes bevonat sokkal szebb és ízletesebb lesz, ha víz helyett tejjel sűríted be a cukrot. Az pedig, ha egy pici vajat is adsz hozzá, megakadályozza majd, hogy szeletelés közben megrepedjen a máz.
Finomítás
Ha szereted a burgonyasalátát, és szívesen kísérletezel az ízekkel, adj hozzá némi reszelt tormát is!
Még megmenthető!
Odakozmált a rizs az edényben, pedig csak pár pillanatig nem figyeltél? Vedd le a tűzről, borítsd be az ételt kenyérszeletekkel, ez ugyanis magába szívja majd az égett szagot, aztán tedd a helyére a fedőt. Néhány percig hagyd állni, utána szedd le róla a pékárut, és kanalazd át egy tálba a rizst, vigyázva arra, hogy közben ne kapj bele a leégett rétegbe!
Megfontolandó
A háztartásban található, gyúlékony vegyszereket ne tartsd a tűzhely vagy nyílt láng közelében, mert könnyen tüzet okozhatnak! A maró hatású tisztítószerek használatakor húzz gumikesztyűt, hogy ne sérüljön meg a kézfejed érzékeny bőre. Még fontosabb mindez, ha nyílt seb van a kezeden!
Friss levegőt!
Takarítás után mindig szellőztess ki. A friss levegő beengedése amúgy is fontos, de a tisztítószerek kellemetlen illatát is érdemes „kiengedni” az ablakon! A légfrissítéshez lehetőleg természetes anyagokat, például citrom levébe vagy ecetbe mártott vattapamacsot használj.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.