A főzés legmacerásabb része a hozzávalók feldarabolása. A konyhai aprítóval azonban pillanatok alatt felapríthatjuk a zöldségeket és a gyümölcsöket, sőt, elkerülhetjük a konyhai baleseteket is. Néhány modellel akár kockákra, hasábokra, gerezdekre vághatunk, de akár keverhetünk szószokat vagy különböző töltelékeket is készíthetünk.
Ki ne szeretné a frissen őrölt fűszerek illatát? Össze sem lehet hasonlítani az előre ledarált és csomagolt változatokkal. Míg kézzel sokszor fárasztó felaprítani a fűszert, addig az elektromos fűszermalommal egyszerűbb a dolgunk. Könnyen beállíthatjuk a szemcseméretet, az átlátszó töltőedény alapján pedig ellenőrizhetjük a daráló telítettségét.
Unalmas, hogy egyfolytában a tűzhely mellett kell ácsorogni, amíg elkészül a tészta? A mikrohullámú sütőbe helyezhető tésztafőző tállal gyors és egészséges vacsorát tudunk készíteni a családnak. Tegyük a tésztát az edénybe, öntsük fel enyhén sós, hideg vízzel és fedő nélkül melegítsük.
Ha sosem sikerül megfelelően megfőzni a rizst, próbáljuk ki a rizsfőző labdát, amivel gyorsan elkészíthetjük a köretet anélkül, hogy leégne. Ehhez szitát sem kell használnunk, hiszen a főzés előtt a rizst közvetlenül az edényben leöblíthetjük.
Készítsünk el egyszerre tükörtojást és sült kolbászt, pároljuk meg hozzá a zöldségeket mindössze egy, többrekeszes serpenyőben, felhalmozódott mosatlanok nélkül. Az elkülönített részeinek köszönhetően attól sem kell félnünk, hogy az ízek összekeverednek.
Ki ne szeretné a friss, ropogós sült krumplit? Jó hír, hogy ha forró levegős fritőzben készítjük, többé már nem kell bő olajban sütnünk. Ezentúl egészségesen fogyaszthatjuk a ropogós rántott húst, sült húsokat, zöldségféléket is, ráadásul a lakásból is száműzhetjük az állandó olajszagot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.