Finomfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rakott zöldbab darált hússal
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Mákos guba
Babgulyás
Farsangi szalagos fánk
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Zsemlegombóc
Csupacsokis brownie
Epres blondie
Hagymás rostélyos
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kínai szezámmagos csirke
Praktikus

6 zseniális konyhai eszköz, amivel sokkal egyszerűbb a főzés

borsszóró, sózsóró, sómalom
Ahhoz, hogy a főzés gördülékenyen menjen és az eredmény tökéletes legyen, megfelelő konyhai felszerelésre van szükségünk. Összegyűjtöttünk néhány kiegészítőt, amivel garantált a siker.

Csodákra képes az aprító

A főzés legmacerásabb része a hozzávalók feldarabolása. A konyhai aprítóval azonban pillanatok alatt felapríthatjuk a zöldségeket és a gyümölcsöket, sőt, elkerülhetjük a konyhai baleseteket is. Néhány modellel akár kockákra, hasábokra, gerezdekre vághatunk, de akár keverhetünk szószokat vagy különböző töltelékeket is készíthetünk.

Fűszermalom - Nemcsak a konyha dísze

Ki ne szeretné a frissen őrölt fűszerek illatát? Össze sem lehet hasonlítani az előre ledarált és csomagolt változatokkal. Míg kézzel sokszor fárasztó felaprítani a fűszert, addig az elektromos fűszermalommal egyszerűbb a dolgunk. Könnyen beállíthatjuk a szemcseméretet, az átlátszó töltőedény alapján pedig ellenőrizhetjük a daráló telítettségét.

A mikrohullámú sokoldalúsága

Unalmas, hogy egyfolytában a tűzhely mellett kell ácsorogni, amíg elkészül a tészta? A mikrohullámú sütőbe helyezhető tésztafőző tállal gyors és egészséges vacsorát tudunk készíteni a családnak. Tegyük a tésztát az edénybe, öntsük fel enyhén sós, hideg vízzel és fedő nélkül melegítsük.

Így lesz pergős

Ha sosem sikerül megfelelően megfőzni a rizst, próbáljuk ki a rizsfőző labdát, amivel gyorsan elkészíthetjük a köretet anélkül, hogy leégne. Ehhez szitát sem kell használnunk, hiszen a főzés előtt a rizst közvetlenül az edényben leöblíthetjük.

Pároljunk és süssünk

Készítsünk el egyszerre tükörtojást és sült kolbászt, pároljuk meg hozzá a zöldségeket mindössze egy, többrekeszes serpenyőben, felhalmozódott mosatlanok nélkül. Az elkülönített részeinek köszönhetően attól sem kell félnünk, hogy az ízek összekeverednek.

Bűntudat nélkül

Ki ne szeretné a friss, ropogós sült krumplit? Jó hír, hogy ha forró levegős fritőzben készítjük, többé már nem kell bő olajban sütnünk. Ezentúl egészségesen fogyaszthatjuk a ropogós rántott húst, sült húsokat, zöldségféléket is, ráadásul a lakásból is száműzhetjük az állandó olajszagot.

MÉG TÖBB ÉLETMÓDTANÁCSOT ÉS DIÉTATIPPET TALÁLSZ A FANNY MAGAZIN EHETI SZÁMÁBAN - KERESD AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL, VAGY RENDELD MEG ONLINE! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.