Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Puncstorta  recept
Puncstorta
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Praktikus

9 hasznos tipp, hogy melyik sertéshúsból mit jó főzni!

Nem mindegy, hogy a sertéshús melyik részből milyen ételt készítünk! A Mindmegette.hu segít eligazodni abban, hogy melyik sertéshús milyen ételhez illik igazán!
Fej, köröm, farok

Ezen a részek ideálisak kocsonya készítéséhez, hiszen a sertés fej, -köröm, - és farok sok zselésítőanyagot tartalmaznak.

Tarja

A nyakhoz közeli rész finom grillezve vagy paprikás lisztbe forgatva, olajban kisütve.

Mustáros-fokhagymás sertéssült
Mustáros-fokhagymás sertéssült
Rövid- és hosszúkaraj

Szeletelve és egyben egyaránt készítik. A klasszikus rántott szelet alapanyaga, emellett a legtöbb mártással tálalt fogáshoz illik.

Szűzérme

Bélszín a sertésben. Egyben és szeletelve is készítik. Fontos, hogy ne süssük túl, mert könnyen kiszárad. A szűzérme akkor a legfinomabb, ha a közepe még rózsaszín.

Comb vagy sonka

Ez a viszonylag száraz húsféleség füstölve, főzve, hajszálvékonyra szeletelve a legfinomabb.

Oldalas

Csontos hús. Készítsük hagyományos paprikás alapon vagy szójás-mézes pácban! Igazán ízletes része a sertésnek.

Dagadó

Ebből a legjobb töltött húst készíteni zsemlével, kevés májjal, petrezselyemmel, tojással és gombával.

Sertésszűzsült lecsóval és dödöllével
Sertésszűzsült lecsóval és dödöllével
Lapocka

Kevésbé népszerű, mint a karaj, pedig sokkal ízletesebb. Ha darált húsra van szükségünk, feltétlenül a lapockát válasszuk!

Csülök

Ez a nem éppen diétás rész egyben sütve vagy pörköltnek elkészítve is ideális.

Sertéshúsos recepeteket keresel? Nézz körbe nálunk! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.