Ezen a részek ideálisak kocsonya készítéséhez, hiszen a sertés fej, -köröm, - és farok sok zselésítőanyagot tartalmaznak.
A nyakhoz közeli rész finom grillezve vagy paprikás lisztbe forgatva, olajban kisütve.
Szeletelve és egyben egyaránt készítik. A klasszikus rántott szelet alapanyaga, emellett a legtöbb mártással tálalt fogáshoz illik.
Bélszín a sertésben. Egyben és szeletelve is készítik. Fontos, hogy ne süssük túl, mert könnyen kiszárad. A szűzérme akkor a legfinomabb, ha a közepe még rózsaszín.
Ez a viszonylag száraz húsféleség füstölve, főzve, hajszálvékonyra szeletelve a legfinomabb.
Csontos hús. Készítsük hagyományos paprikás alapon vagy szójás-mézes pácban! Igazán ízletes része a sertésnek.
Ebből a legjobb töltött húst készíteni zsemlével, kevés májjal, petrezselyemmel, tojással és gombával.
Kevésbé népszerű, mint a karaj, pedig sokkal ízletesebb. Ha darált húsra van szükségünk, feltétlenül a lapockát válasszuk!
Ez a nem éppen diétás rész egyben sütve vagy pörköltnek elkészítve is ideális.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.