Sokszor írunk arról, mi mindenre jó a szódabikarbóna, akár önmagában, akár valamivel kombinálva használjuk. Most mégis kiderült, hogy van, amiben nem vehetjük igazán hasznát.
Sokan hirdetik a közösségi médiában, hogy a zöldségeket, gyümölcsöket ecetes-szódabikarbónás vízbe kell áztatni, és akkor garantáltan tiszta lesz. Nos, Gyuris Rita növényorvos izgalmas laborkísérletben cáfolta ezt meg. Íme.
Ahogy a videóban Rita is elmondja, a leghatékonyabb, ha folyó víz alatt mossuk meg jó alaposan a zöldségeket, gyümölcsöket.
(Borítókép: Shutterstock)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.