Hozzávalók: 0,5 liter kommersz konyak, 8 dl habtejszín, 4 tubus sűrített tej, 3 dl finom feketekávé, 2 evőkanál instant kakaó, 2 csomag vaníliás cukor.
Elkészítése: A kakaót a feketekávéval csomómentesre keverjük és hidegen a többi hozzávalóval jól összekeverjük.
Hozzávalók: 1/2 kg rizs, 1,5 kg cukor, 2 db citrom, 2-3 szem szegfűszeg, 2 dkg élesztő, 1 csomag mazsola, 1 rúd vanília.
Elkészítése: 3,5 liter vizet összefőzünk 1,5 kg cukorral szirupnak. Beletesszük a rizst egy dunsztos üvegbe és ráöntjük a kihűlt szirupot. Beletesszük a többi adalékanyagot. Lekötjük egy nejlon darabbal. Tetejét megszurkáljuk, és 1 hónapig állni hagyjuk. Letisztulás után lefejtjük, még 1-2 napig ülepítjük, és ismét szűrjük.
Hozzávalók: 2 dl víz, 15 dkg cukor, 3 evőkanál kakaó, 2,5 dl rum, sűrített tej.
Elkészítése: A vizet a cukorral és a kakaóval összefőzzük. Ha kihűlt, sűrített tejet nyomunk bele, és hozzáadjuk a rumot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.