Csupacsokis brownie
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Klasszikus stíriai metélt
Babgulyás
Kapros tökfőzelék virslivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rakott zöldbab darált hússal
Krémes spenótfőzelék
Mákos guba
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tojásos nokedli fejes salátával
Epres blondie
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus grízgaluska leves
Zsemlegombóc
A legfinomabb sütőtökkrémleves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kuglóf
Praktikus

Így szeleteld a tortát, hogy a maradék friss maradjon!

Az ünnepi torta szép nagy, gyakran nem fogy el mind elsőre. A szeletelt torta kiszárad, és már nem olyan kívánatos. Mostanáig! Megmutatjuk, hogyan vágjuk fel okosan a tortát. :)

A hagyományos szeletelést el is felejthetjük, ha tudjuk, hogy nem fogy el az egész torta. A trükk a felvágásban rejlik, amivel a videó szerint észrevétlenül csenhetünk a tortából, de mi nem feltételezzük senkiről, hogy egy ünnepeltet megrövidítene akár csak egy morzsával is a tortából. Viszont nagyszerű ötlet ez a vágási technika, mert így mindig friss marad.

 

 

Nem csak krémes tortákhoz, hanem pitetorta vagy quiche esetén is bevethetjük ezt a módszert.

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.