A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Minestrone recept
Minestrone
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Praktikus

Így lesz újra puha a száraz és szikkadt kenyér: 3 hatékony trükk

kenyér
Elöl hagytad a szegetlen veknit és kopogósra száradt, mire észrevetted? Több módszerrel is megmentheted a kidobástól és olyan puha lesz, mint a frissen sült!
5 lépésben félóra alatt, ha rögtön ennéd

1. Tartsd a csap alá, és folyass rá hideg vizet, amíg a kenyér felpuhul.

2. Csepegtesd le, és vizesen csomagold alufóliába.

3. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, majd tedd be a kenyeret a középre tolt rácsra 15 percre.

4. Ezután vedd ki a sütőből, és óvatosan távolítsd el róla az alufóliát. Vigyázz, mert a fólia forró és gőz csaphat ki alóla!

5. Végül tedd vissza a kenyeret a sütőbe további 10 percre, hogy ropogósra süljön a héja.

Kenyérrecepteket ITT találsz >>>
Kenyérrecepteket ITT találsz >>>
2 lépésben egy nap alatt, ha nem fenyeget az éhen halás veszélye

1. Bugyoláld nedves konyharuhába a kiszáradt kenyeret, majd tedd a hűtőbe 1 napra.

2. Másnap a „borogatás” nélkül süsd az előmelegített sütőben 180 fokon 5 percig, és máris szeletelheted.

1 lépésben negyedóra alatt, ha a kenyér inkább csak szikkadt

Spricceld meg egyenletesen hideg vízzel, majd csomagold barna papírzacskóba. Így felfrissítheted a 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt.

4 HASZNOS TIPP, HOGY IGAZÁN FINOM LEGYEN A KÁVÉ >>>
4 HASZNOS KONYHAI PRAKTIKA, HOGY SÜTÉS KÖZBEN NE FRÖCSÖGJÖN A FORRÓ OLAJ >>>
6 SZUPER KONYHAI TRÜKK, HA VAJJAL DOLGOZOL >>>
5 TUTI TIPP,HOGY VAJPUHA ÉS OMLÓS LEGYEN A HÚS >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.