Elkészítés: A szalonnát apró kockára vágom, és kevés olajon kisütöm, a pörcöket kiszedem, félreteszem. A visszamaradt zsírban aranybarnára pirítom a karikára vágott hagymát, miután a tűzről levettem, visszateszem hozzá a szalonnát. A krumplit meghámozom, falatnyi kockákra vágom, és sós vízben puhára főzöm. Közben az almát is megpucolom, és fele akkora kockákra vágom, mint a krumplit. Mikor a krumpli megfőtt, a főzőlevét az almára szűröm, hozzáadom fél citrom levét, és az almát is megfőzöm benne. Nem kell sokáig főzni, forrástól számítva kb. 1 perc. A krumplit óvatosan a sült hagymához és szalonnához keverem, végül, miután az almát is leszűrtem, azt is óvatosan hozzáadom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.