Elkészítése: A hozzávalókat simára keverjük annyi szódavízzel és tejjel, hogy ne legyen túl folyós, de sűrű sem.
Vékonyra felszeleteljük a meghámozott almát, majd margarinon megpároljuk.
A serpenyőt egy ecsettel olajjal kikenjük minden sütés előtt. A palacsintasütőbe 1 közepes merítőkanál masszát öntünk, a tésztára rárakunk 8-10 szelet almát, egy kicsit bele is nyomkodjuk a tésztába, fahéjjal elkevert cukorral megszórjuk, s végül vékonyan leöntjük egy újabb kanál tésztával. Ha megsült az egyik fele, megfordítjuk, és készre sütjük.
Személyenként 1-2 ilyen töltött palacsintát számítunk. Fahéjas porcukorral megszórtam, így fogyasztottuk. Nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.