Elkészítés: Megsütjük lapos tepsiben a vékony pistótát, mikor kihűlt, lekvárral megkenjük, feltekerjük, majd felszeleteljük. Egy kapcsos tortaformát
kibélelünk vele (az alját, és az oldalát is).
A krémhez 1 dl langyos tejet 6 mokkáskanál zselatinnal kikeverünk, félretesszük.
3 tojássárgáját a 14 dkg porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral 4 dl tejben felfőzzük, hagyjuk kihűlni, közben néha megkeverjük. Hozzáadjuk a zselatint, majd 2 dl tejszínhabot forgatunk a krémbe.
A piskótára kenünk egy réteg krémet, majd egy sor ananászt teszünk rá, végül krémmel fejezzük be. A tetejére tortadarát szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.