Elkészítés: Megsütjük lapos tepsiben a vékony pistótát, mikor kihűlt, lekvárral megkenjük, feltekerjük, majd felszeleteljük. Egy kapcsos tortaformát
kibélelünk vele (az alját, és az oldalát is).
A krémhez 1 dl langyos tejet 6 mokkáskanál zselatinnal kikeverünk, félretesszük.
3 tojássárgáját a 14 dkg porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral 4 dl tejben felfőzzük, hagyjuk kihűlni, közben néha megkeverjük. Hozzáadjuk a zselatint, majd 2 dl tejszínhabot forgatunk a krémbe.
A piskótára kenünk egy réteg krémet, majd egy sor ananászt teszünk rá, végül krémmel fejezzük be. A tetejére tortadarát szórunk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.