Elkészítés: A tésztához a 6 tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a porcukrot, és keményre verjük. A 6 darab tojássárgát egyenként hozzákeverjük a habhoz. A 3 dkg lisztet és a 3 dkg kakaóport összekeverjük, és a habhoz ezt is lassan hozzáadjuk.
Egy tepsit kikenünk, kibéleljük sütőpapírral, beleöntjük a tésztát, és
előmelegített sütőben 20 percig sütjük 170-180 fokon.
A krémhez a csokit 1 kanál vízzel gőz fölött felolvasztjuk, levesszük a tűzről, belekeverjük a 2 tojássárgát. A 2 tojásfehérjét habbá verjük, majd beleforgatjuk a csokikrémbe. Hidegre tesszük, hogy kicsit dermedjen.
A tejszínhabot felverjük a habfixálóval.
A csokikrémet a csokis piskótára kenjük, elegyengetjük rajta a tejszínhab felét, majd óvatosan feltekerjük. A maradék tejszínhabbal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.