Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, egy őzgerincformát kivajazunk, lisztezünk. A puha vajat habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk az átszitált porcukrot, a vaníliás cukrot és a csipet sót, szintén habosra keverjük. A tojásokat is egyenként hozzáadjuk, jól kikeverjük a masszát. Legutoljára belekeverjük a lisztet, a sütőport és az ánizsmagokat. A tésztát beleöntjük a formába, sütjük kb. 55-65 percig, míg aranybarnára sül, tűpróbával ellenőrizzük, ha már nem ragad a tészta, kész a süti. Picit hagyjuk hűlni, majd kifordítjuk a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.