Elkészítés: A megmosott és héjától megpucolt, hosszában félbevágott és kimagozott avokádót kisebb darabokra vágjuk, majd villával vagy botmixerrel krémesre törjük. A citromlét rálocsoljuk. A megmosott paradicsomot, paprikát és vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd az avokádóba szórjuk. Sózzuk, borsozzuk, és kb. fél dl olívaolajjal elkeverjük.
Ízlés szerint lehet lágyabb, borsosabb, de akár egy-két cikk fokhagymát is nyomhatunk bele. 1-2 órát állni hagyjuk, majd pirítósra vagy puha kenyérre kenve szervírozzuk. JÓ ÉTVÁGYAT!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.