Elkészítés: A füstölt szalonnát kiolvasztom, a kaliforniai paprikát vékony csíkokra vágom, a gombát felaprítom, és mindent lepirítom. Hozzáadom a karikára vágott póréhagymát, tovább pirítom, ízlés szerint fokhagymával, borssal, vágott petrezselyemmel megszórom, és 1 konzerv piros babbal összemelegítem, majd félreteszem.
A húsokat lisztbe mártva kisütöm, és sütök még hasábburgonyát is.
A csomagok összeállítása: fejenként 1 nagy alufóliát vágok, 1 adag krumplit halmozok rá, a ragut elosztom. 1-2 szelet húst teszek a tetejére, arra 1 db bevagdalt virsli. Becsomagolom, tepsire rakom, 15 percig sütöm.
Előre elkészíthető, étkezés előtt csak sütni kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.