Elkészítés: A szűzpecsenyét tokánynak felvágom (tehát vékony csíkokra), a gombát negyedekre, a hagymát és a szalonnát nagy kockákra szabdalom. A húst zsiradékon a fokhagymával, sóval, borssal ízesítve megpárolom. Ha puha, aláöntöm a paradicsompürét, és zsírjára sütöm. A szalonnát egy másik edényben kezdem el sütni, ráteszem az egyik hagymát, majd a gombát. Szükség esetén sózom, de mindenképpen borsozom. Ha ezek szépen megsültek, hozzáöntöm a húst, és rádobom a másik hagymát. Már nem pírítom nagyon, csak pár percig. Lényeges, hogy az utólag hozzáadott hagyma roppanós maradjon. A krumpit ezalatt megsütöm, és a raguval összeforgatva, valamilyen jófajta savanyúsággal tálalom. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.