6 tojásból piskótát sütünk.Amíg sül a piskóta elkészítjük a torta krémjét, ami a következőképpen néz ki:A lisztet összekeverjük a cukorral, és a tojással, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tejet és sűrű péppé főzzük. A vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a darált diót, a kihűlt tejes pépet és a vaníliás cukrot. Az egészet keverőgéppel összedolgozzuk.A baracklekvárt összekeverjük a rummal. A piskótát vízszintesen kettévágjuk, az aló lapot megkenjük a rumos lekvárral, majd a diókrémmel. Rátesszük a másik lapot és a torta tetejét és oldalát is megkenjük. A tortát tetszés szerint díszíthetjük tortareszelékkel, fél vagy egész dióbelekkel és darált dióval vagy mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.