A tonhalat egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük. Meglocsoljuk citromlével, megsózzuk, megborsozzuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk, és a halhoz keverjük.
Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt, a joghurtot és a tejfölt is. Tálalásig, de legjobb, ha 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérhessenek az ízek.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A MAJONÉZES JOGHURTOS TONHALKRÉM
Megjegyzés
Érdemes sózás előtt megkóstolni a halat, nehogy túl sózzuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.