Elkészítés: A pácot a hozzávalókból elkészítjük. Az oldalast a csontok mellett feldaraboljuk, és az elkészített pácba beleforgatjuk, majd a tálat lefedjük, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A körethez a burgonyát sós vízben, héjában megfőzzük, majd leszűrjük, egy kicsit hűlni hagyjuk. A héját eltávolítjuk, és burgonyanyomóval összetörjük vagy késsel egy tálcán apró kockákra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, ráöntjük a burgonyakockákat, kevergetjük, majd mehet bele a tej vagy tejszín, sózzuk, őrölt szerecsendióval fűszerezzük.
A pácolt húst elővesszük a hűtőből. A sütőt előmelegítjük 230-240 fokra. A tepsi alját alufóliával kibéleljük (hogy könnyebb legyen elmosogatni), majd a húsdarabokat a páclével együtt belerakjuk. Alufóliával az egészet lefedjük, és 1 órát sütjük magas hőfokon, majd a fóliát levéve (elégséges levet eresztett, hogy ne égjen le) további 25-30 percet pirítjuk. A vége felé figyeljük sűrűbben, nehogy odakapjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.