Kijevi csirkemell rizibizivel
Babgulyás
Csupacsokis brownie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Farsangi szalagos fánk
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Tojásos nokedli fejes salátával
Mákos guba
Káposztás tészta egyszerűen
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Dödölle - az eredeti recept
Krémes spenótfőzelék
Zsemlegombóc
Epres blondie
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Sertésoldalas

Receptek sertésoldalas hozzávalóval

Leírás

A sertésoldalas egy nagyon népszerű húsfajta, ami az állat mellkas alatti részéről származik. Bordás, csontos, de bőr nélküli, nem nehéz vele dolgozni. Oldalunkon számtalan receptet mutatunk be egészen a kezdő szinttől a profiig. Pontról pontra leírjuk, hogy milyen lépések kellenek ahhoz, hogy puha, omlós, mégis ízes legyen a hús. A sertésoldalashoz változatos köretelemeket lehet tálalni, egyesek kenyérrel eszik, míg mások burgonyával, de különböző főzelékekkel is jól passzol.

Tápérték(100 g)
286.6 kcal Energia
23 g Zsír
0 g Szénhidrát
15 g Fehérje
Sertésoldalas receptek (63 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.