Az oldalast megmossuk, 3-4 darabra vágjuk. Lábasba tesszük annyi vízzel, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a meghámozott hagymát, néhány szem egész borsot, a babérlevelet, majd megsózzuk. Felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt, és majdnem teljesen puhára főzzük kb. 90 perc alatt.
Közben egy tálban simára keverjük az olajat, a ketchupot, a barna sört és a szójaszószt. A húsdarabokat kivesszük, lecsepegtetjük, és bevonjuk a mázzal. Tepsibe tesszük, és a sütőben grillfokozaton, néhányszor megforgatva ropogósra sütjük őket. Korianderszemekkel és friss kakukkfűvel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.