A megtisztított húst tegyük lábosba, és öntsük fel vízzel. Adjunk hozzá 1 fej meghámozott hagymát a kétféle borssal, a babérlevéllel és egy kevés sóval együtt. Főzzük legalább 60 percig, amíg majdnem teljesen megpuhul, majd vegyük ki az edényből, és hagyjuk kihűlni.
Ezután dörzsöljük be 3 gerezd összezúzott fokhagymával és a fűszerkeverékkel, majd tegyük tepsibe. Tegyük mellé a másik hagymát és a maradék fokhagymafejet kettévágva. Öntsük alá a sört, és tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe. 50 perc elteltével vagdossuk be a bőrét, locsoljuk meg a mézzel, és süssük pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.