Az oldalast kettévágjuk. Egy tepisbe alufóliát rakunk és ráhelyezzük a két húst.
Bekenjük köménnyel, csiliporral, borssal, fokhagymaporral, sóval és paprikával, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is jó megszórjuk.
Az oldalasokat becsomagoljuk az alufóliába, és két órán át 140 fokon sütjük. Ha letelt az idő, kivesszük a húst, a sütőt pedig feltekerjük 220 fokra.
A húst kicsomagoljuk a fóliából, majd visszatesszük a tepsibe. A tetejét bőségesen megkenjük BBQ szósszal, és további 10-15 perce visszatesszük a sütőbe (már a fólia nélkül).
A puha és ragacsos húsokból tálalás előtt könnyen eltávolíthatjuk a csontokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.